Heftruck gasfles

Winteroil

Heftruck gasfles

Het is druk. De heftruck draait op volle toeren om de producten en materialen van A naar B te verplaatsen. Maar plotseling staat de heftruck stil. De heftruck gasfles is leeg. Flink balen want nu ligt het werk stil en wordt de operatie vertraagd.

Wanneer er in uw bedrijf wordt gewerkt met een heftruck op gas zult u dit probleem ongetwijfeld herkennen.

Wij bieden de oplossing! Met behulp van het DUO heftruck gas tank systeem van JSP staat uw heftruck nooit meer stil. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat u automatisch bevoorraad wordt en nooit zonder heftruck gas zit. Winteroil levert heftruck propaangas in zowel gasflessen als opslagtanks. Een primeur in de regio!

Bel mij terug verzoek

Bel mij terug verzoek

Heftruck gas tank van JSP

De heftruck gasflessen van RVS worden gefabriceerd met de hoog gekwalificeerde staalsoorten AISI 304 en AISI 316, afhankelijk van diverse toepassingen.

U staat nooit zonder gas

De fles wordt helemaal leeg gereden

heftruckgas flessen bestellen
heftruck gasfles wisselsysteem

Corrosie en deukbestendig

Stootvast

Duurzaam en onderhoudsvrij

Volledig recyclebaar

Niet milieubelastend

Hoge restopbrengst van het materiaal

Nieuwe moderne styling

Grote verdampingscapaciteit

50% lichter dan stalen gasfles

Geen onderhoudskosten

Homogene samenstelling en extreem lange levensduur

Omruilsysteem

Wij gaan samen met u als klant bekijken hoeveel heftruck gasflessen u per week verbruikt en berekenen hoeveel heftruck gas u op voorraad moet hebben. De lege gasflessen worden wekelijks omgewisseld voor volle gasflessen.
Ook monteren wij een RVS wisselframe voor de gasflessen op elk merk heftruck. Op enkele types heftruck’s kunnen wij zelfs 2 gasflessen monteren. U staat dan nooit meer zonder gas.

 

Propaan gasflessen voor heftrucks

Propaan bevindt zich als een vloeistof in uw gasfles. Zodra u er gebruik van maakt, wordt de vloeistof omgezet in gas om als brandstof te dienen. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen van 42 °C. U kunt dan ook zonder problemen uw gasflessen buiten bewaren. Bekijk hier ons aanbod van propaan gasflessen.

 

Butaan gasflessen voor heftrucks

Waar butaangas gebruikt wordt, kan ook propaangas gebruikt worden. Andersom is dit echter niet altijd het geval. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen van minus 42°Celsius. Butaan is bij temperaturen onder het vriespunt niet meer bruikbaar.

 

Heftruckgas Genemuiden
Heftruck gasservice Genemuiden
Gasfles levering Genemuiden
Total verkoper
ELF verkoper
The Linde Group verkoper
JSP gascylinder verkoper

Korte lijnen en snelle levering

Door heel Nederland

Winteroil

Sinds 1957

adres

Kokosstraat 8
8281 JC Genemuiden

 

Telefoon

038 385 56 30

E-MAIl

info@winteroil.nl