Wij zijn opzoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker met een echte “aanpak” mentaliteit en een flexibele inzet van werkuren voor minimaal 8 uren per week. Uitbreiding van de uren is mogelijk in overleg.

Functieomschrijving:
Als verkoopmedewerker van Winteroil sta je in een ordelijke winkel. Je geeft de klant advies wanneer nodig en beantwoordt de vragen van klanten. Je staat ook in voor de correcte afhandeling van de aankoop bij de kassa. Verder ondersteun je andere personeelsleden met taken zoals administratie, schoonmaak, orders klaarzetten etc.

Wij bieden jou:
– Een afwisselende functie.
– Een prettige werksfeer in een klein hecht team.
– Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het erg belangrijk dat klanten én medewerkers met plezier naar ons bedrijf gaan en zich goed voelen bij onze bedrijfswaarden. De bedrijfswaarden van Winteroil zijn klantgericht, resultaatgericht, plezier, samenwerken en openheid/transparantie.

Wij vragen van jou:
– Minimaal afgeronde MBO opleiding
– Goede communicatieve eigenschappen
– Klantvriendelijke houding
– Bereidheid tot kennis nemen van de producten

Ben jij de persoon die wij zoeken en lijkt het jou leuk om deel uit te gaan maken van ons team? Neem dan contact met ons op door je CV en een motivatie te mailen naar info@winteroil.nl. Wie weet kom jij dan ons team versterken!