Propaangas & JSP gascylinders

Winteroil

Propaangassen

Met de levering van de JSP heftruckgasfles hebben wij een primeur in onze regio. Onze bezorgservice zorgt dat u automatisch bevoorraad wordt.

JSP gascylinders
Het materiaal dat gebruikt wordt voor de fabricage van RVS gasflessen is een hoog gekwalificeerde staalsoort, AISI 304 en AISI 316, afhankelijk van diverse toepassingen.

JSP RVS Duo frame is een primeur op het gebied van heftruckwisselservice. Het biedt vele voordelen zoals:

U staat nooit zonder gas

De fles wordt helemaal leeg gereden

Corrosie en deukbestendig

Stootvast

Duurzaam en onderhoudsvrij

Volledig recyclebaar

Niet milieubelastend

Hoge restopbrengst van het materiaal

Nieuwe moderne styling

Grote verdampingscapaciteit

50% lichter dan stalen gasfles

Geen onderhoudskosten

Homogene samenstelling en extreem lange levensduur

Omruilsysteem
Hoe werkt het: Wij gaan samen met u als klant bekijken hoeveel gasflessen u per week verbruikt, en kijken hoeveel flessen u op voorraad moet hebben. De lege gasflessen worden wekelijks omgewisseld voor volle gasflessen. Ook monteren wij een RVS wisselframe voor de gasflessen op elk merk heftruck. Op enkele types heftruck’s kunnen wij zelfs 2 gasflessen monteren. U staat dan nooit meer zonder gas.

Propaan bevindt zich als een vloeistof in uw gasfles. Zodra u er gebruik van maakt, wordt de vloeistof omgezet in gas om als brandstof te dienen. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen van 42 °C. U kunt dan ook zonder problemen uw gasflessen buiten bewaren. Waar butaangas gebruikt wordt, kan ook propaangas gebruikt worden. Andersom is dit echter niet altijd het geval. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen van minus 42°Celsius. Butaan is bij temperaturen onder het vriespunt niet meer bruikbaar. Winter`s Oliehandel levert propaangas in gasflessen en in opslagtanks.

Korte lijnen en snelle levering

Door heel Nederland

Contact

Winteroil

Sinds 1957

adres

Kokosstraat 8
8281 JC Genemuiden

 

Telefoon

038 385 56 30

E-MAIl

info@winteroil.nl